Reconeixement Falcó Carlemany

Tornar
Maria Lluïsa Ferrer. Fundació ASTRID21

Maria Lluïsa Ferrer. Fundació ASTRID21

Fòrum Carlemany va celebrar dijous 2 de juliol a l’Auditori Palau Congressos, 10 anys de la seva jornada anual.
 
L’acte es va inaugura amb una bonica peça lenta d’Astor Piazzolla anomenada Cafè 1930 interpretada per un duet del Conservatori de Música de Girona,  en record dels tres companys de Mimasa i BDF Natural Ingredients que van perdre la vida el passat mes de març a l’accident d’avió.
 
En Francesc Planas, president de Fòrum Carlemany, també va aprofitar l’ocasió per recordar la gran feina que van fer als grups de benchmarking en Carles, la Sandra i l’Anna.
 
En Francesc Planas  va explicar què és FÒRUM CARLEMANY, com van ser els seus inicis, a través d’una idea que en Jaume Sanabras , president fundador , va engegar; compartint inquietuds en la millora continua per assolir l’excel·lència en la gestió empresarial utilitzant l’intercanvi de coneixement i d’experiències.
 
Maria Lluïsa Ferrer, presidenta honorífica, va rebre el guardó de Falcó de Carlemany per la seva feina al capdavant de la Fundació ASTRID21, entitat que lluita per millorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i/o Discapacitat intel·lectual, una guardó que distingeix a aquella persona o entitat que de forma molt especial contribueix amb la seva dedicació i esforç a un projecte cívic o social.