Empreses i institucions sòcies


ACC1Ó

agència per a la competitivitat de l'empresa, adscrita al departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

AGRIENERGIA-FARINERA COROMINA

Societat distribuïdora d'energia elèctrica, amb xarxa pròpia, inscrita en la Secció 1a del Registre Administratiu de Distribuidors, Comercialitzadors i Consumidors Qualificats, amb el número d'identificació R1-014.

ANTEX

Grupo textil español de hilos sintéticos. 
 

AUGI

Empresa dedicada des de 1983 al sector de la automatitzacio i control de procesos industrials

BAC VALVES

Disseny i fabricació de vàlvules per la industria química, petroquímica i gas.

BDF NATURAL INGREDIENTS

BDF Natural Ingredients empresa especialitzada en la investigació, fabricació i comercialització d’ingredients i additius destinats al sector de l’alimentació.

BELLSOLÀ, S.A.

Empresa dedicada a la abricació, venda i distribució de masses congelades, productes de fleca, bollería i pastisseria congelats. Amb fàbrica a Aiguaviva (Girona) i seus centrals a Barcelona. Més de 120 anys d'historia i llarga tradició empresarial.

 

CAFÈS CORNELLÀ

Cafès Cornellà, amb seu a Fornells de la Selva és empresa familiar de 3a generació. La seva planta de torrefacció produeix 700 tones de cafè a l'any (equivalent a més de 75 milions de tasses de cafè espresso). La seva marca, coneguda històricament com “El cafè de Girona” s’ha posicionat arreu de Catalunya, a través de l’una estratègia basada en el coneixement i la innovació; així mateix s’ha introduït amb força al sud de França, i al mercat espanyol. Del total de la seva producció, un 70% va adreçada al sector horeca, un 20% al vending i el 10% restant, al canal de l'alimentació.

CEIGRUP - FINQUES COMPANY

Immobiliària fundada l’any 1963 per Josep Company Molar. Actualment està dirigida per Joan Company Agustí i Josep Company Agustí. Socis fundadors de CEIGRUP Immobiliàries. Després de més de 20 anys s’ha consolidat com una marca de prestigi i professionalitat, amb especial presència a les províncies de Girona i Barcelona.

CERAS ROURA S. A.

Fabricació i comercialització d´espelmes de cera i complements.

CITIYLIFT ASCENSORS

Empresa d'ascensors amb una xarxa de 30 oficines a tota Espanya on ofereixen serveis de manteniment, instal.lacions d'ascensors, de renovació d'ascensors, solucions per movilitat reduïda i serveis solucions industrials.

COMEXI GROUP

Especialista en solucions de maquinària per a la industria de la conversió de l’envàs flexible

CONCENTROL

Industria química formada por tres grandes áreas diferenciadas: alimentación, especialidades químicas y desmoldeantes, a través de las cuales damos servicio y cobertura a nivel mundial a un amplio abanico del sector industrial.

CONSTRUCCIONS RUBAU, SA

Constructora moderna i compromesa, tant d'obra civil com d'edificació, implantada a la totalitat del territorio espanyol i que ja ha iniciat la seva expansió a l'exterior.

CUATRECASAS

Ofereix asesoramient a todos els ámbits del dret d'empresa a través d'un equip de més de 20 advocats altament especialitzats en temes fiscals, contenciosos, laborals i mercantils, assesoramient en fiscalitat corporativa, planificacions fiscales i reestructuracions empresarials, especialment per empreses familiars


 

DIBOSCH

Distribució de productes i maquinària per a la neteja industrial

DITECSA

Empresa del sector d'enginyeria amb àmbits d'actuació en : Serveis d’enginyeria industrial , Serveis d’instal·lacions i gestió de projectes integrals (Project management) , Manteniment de gasos combustibles i d’instal·lacions energètiques en general , Construcció industrial en totes les seves modalitats , Gestions sistemàtiques de llicencies en organismes oficials i Eficiència energètica i sostenibilitat

GRUP CALSINA CARRÉ

Operador logístic de serveis de transport per carretera amb delegacions a Girona i Valls.

GRUP TRAMUNTANA

Grup Tramuntana és un dels principals referents comercials i de serveis a la zona fronterera de La Jonquera i El Portús. Promovem un comerç sempre adaptat a les necessitats dels clients. El Grup Tramuntana es caracteritza per ser una empresa familiar, dinàmica, emprenedora i en creixement, que promou un comerç sempre adaptat a la demanda dels clients. Els serveis es centren en 4 grans divisions: supermercats, perfumeries, moda i complements i hostaleria i restauració.

GSP

Empresa especialtzada en Software Empresarial amb més de 20 anys al sector i una amplia experiencia en implantacions amb SAP Business One. Les nostres Solucions SGI estan desenvolupades sobre la plataforma SAP HANA i permeten obtenir un major rendiment de l'ERP de SAP Business One. Algunes Solucions com: Moda i Calçat, TPV, Retail, Distribució, Business Intelligence, B2B, B2C, Logística,...

HIPRA

Hipra es dedica a la recerca, producció i comercialització de productes veterinaris.

HUTCHINSON PALAMOS SA

Empresa multinacional del secotr auxiliar de l'automòbil, dedicada a la fabricació de tuberia de frens hidraulics, direcció assistida i aire acondicionat, dins la divisió de transer de fluids del grup Hutchinson. Pertany a la multinacional Total.

JULIÀ GRUP / KAVE HOME

Julià Grup és una empresa de creació, desenvolupament i distribució de mobles, complements i artícles de descans

Fundada al 1982, va dirigida a botigues del sector, professionals de la decoració i canal contract. Expandint-se a nivell internacional, l'objetiu és oferir un servei rápid i fiable a nivel mundial, sense oblidar el diseny, la qualititat i la sostenibilitat

JUNCÀ GELATINES

Empresa familiar dedicada a la fabricació de gelatines i hidrolitzats de col·lagen des de 1947. Actualment, el major fabricant de gelatina espanyol amb capital exclusivament nacional.
 
Des dels  inicis  evolucionant, optimitzant la tecnologia de fabricació i augmentant els estàndards de qualitat.
 
Un equip de joves professionals treballa constantment per oferir als nostres clients les millors solucions en resposta a les seves necessitats i, d’aquesta manera, oferir-los la màxima qualitat, flexibilitat i servei.

LA SELVA-CARSODO

indústria càrnia creada el 1917. Especialitzada en pernil cuit d'alta qualitat i en embotit secs, sota l'ensenya Carsodo.

MASALO

Empresa amb una branca especialitzada en instal·lacions industrials i el seu manteniment, i una segona branca dedicada a l'automatització de la producció, robòtica col·laborativa i Ciberseguretat Industrial

PGA CATALUNYA RESORT

El PGA Catalunya Resort és una combinació d'un golf de primera categoria, un hotel reconegut internacionalment i d'una arquitectura contemporània.

ROBERLO

Roberlo és una empresa familiar especialitzada en el desenvolupament i en la fabricació de solucions pel repintat, la reparació i la fixació en els sectors de l’automòbil, la indústria, la construcció, la nàutica i el bricolatge.

 

SIXTEMIA

Sixtemia és un estudi especialitzat en desenvolupar aplicacions mòbils (Apps) natives per a dispositius iOS (iPhone / iPad) i Android (Smartphones / Tablets). 

SOLER & PALAU

Dedicada a la fabricació i comercialització de sistemes de ventilació

TAX

TECALEX

Diseny i fabricació de Plantes complertes i equips per a l'extrusió del'alumini.

TOLDOS MALLOL

Toldos Mallol dissenyem, fabriquem i instal·lem tot tipus de tendals, pèrgoles, carpes, para-sols, cortines i estructures tèxtils per a particulars, hostaleria i indústria a terrasses, cobertes i piscines.

VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS