Empreses i institucions sòcies


ACC1Ó

agència per a la competitivitat de l'empresa, adscrita al departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

AGRIENERGIA-FARINERA COROMINA

Societat distribuïdora d'energia elèctrica, amb xarxa pròpia, inscrita en la Secció 1a del Registre Administratiu de Distribuidors, Comercialitzadors i Consumidors Qualificats, amb el número d'identificació R1-014.

ANTEX

Grupo textil español de hilos sintéticos. 
 

AUGI

Empresa dedicada des de 1983 al sector de la automatitzacio i control de procesos industrials

BAC VALVES

Disseny i fabricació de vàlvules per la industria química, petroquímica i gas.

BALLIU EXPORT

Especialistes en la venda de mobles per a exteriors. Fabricant de gandules, para-sols, sofàs, taules i cadires per a exteriors.

BASSOLS

Bassols energia és una empresa comercialitzadora d'energia elèctrica creada l'any 200. Forma part del grup empresarial Bassols, que va iniciar la seva activitat elèctrica l'any 1905.

BDF NATURAL INGREDIENTS

BDF Natural Ingredients empresa especialitzada en la investigació, fabricació i comercialització d’ingredients i additius destinats al sector de l’alimentació.

BELLAPART

Especialistes en dissenyar i construir estructures singulars d’acer i vidre, façanes i tancaments complexos d’edificis amb vidre, acer, alumini, compòsits de fibra de carboni i altres materials d’alta tecnologia.

BELLSOLÀ, S.A.

Empresa dedicada a la abricació, venda i distribució de masses congelades, productes de fleca, bollería i pastisseria congelats. Amb fàbrica a Aiguaviva (Girona) i seus centrals a Barcelona. Més de 120 anys d'historia i llarga tradició empresarial.

 

CAFÈS CORNELLÀ

Cafès Cornellà, amb seu a Fornells de la Selva és empresa familiar de 3a generació. La seva planta de torrefacció produeix 700 tones de cafè a l'any (equivalent a més de 75 milions de tasses de cafè espresso). La seva marca, coneguda històricament com “El cafè de Girona” s’ha posicionat arreu de Catalunya, a través de l’una estratègia basada en el coneixement i la innovació; així mateix s’ha introduït amb força al sud de França, i al mercat espanyol. Del total de la seva producció, un 70% va adreçada al sector horeca, un 20% al vending i el 10% restant, al canal de l'alimentació.

CAMBRA DE COMERÇ DE GIRONA

La Cambra de Comerç de Girona treballa per millorar la competitivitat del teixit empresarial i econòmic de les nostres comarques. Posa a disposició de les empreses recursos per a la millora continuada de la seva gestió.

CAMPING CASTELL MONTGRI (GRUP MASCORT)

El càmping Castell Montgrí, inaugurat l'any 1973, té una superfície de més de 26 hectàrees. El càmping forma part del grup Mascort

CASADEMONT

Elaboració productes carnis. Quatre generacions de xarcuters i la tecnologia més avançada del sector per innovar a l'elaboració de productes de xarcuteria de gran qualitat.

 

CEIGRUP - FINQUES COMPANY

Immobiliària fundada l’any 1963 per Josep Company Molar. Actualment està dirigida per Joan Company Agustí i Josep Company Agustí. Socis fundadors de CEIGRUP Immobiliàries. Després de més de 20 anys s’ha consolidat com una marca de prestigi i professionalitat, amb especial presència a les províncies de Girona i Barcelona.

CITIYLIFT ASCENSORS

Empresa d'ascensors amb una xarxa de 30 oficines a tota Espanya on ofereixen serveis de manteniment, instal.lacions d'ascensors, de renovació d'ascensors, solucions per movilitat reduïda i serveis solucions industrials.

COMEXI GROUP

Especialista en solucions de maquinària per a la industria de la conversió de l’envàs flexible

CONCENTROL

Industria química formada por tres grandes áreas diferenciadas: alimentación, especialidades químicas y desmoldeantes, a través de las cuales damos servicio y cobertura a nivel mundial a un amplio abanico del sector industrial.

CONSTRUCCIONS RUBAU, SA

Constructora moderna i compromesa, tant d'obra civil com d'edificació, implantada a la totalitat del territorio espanyol i que ja ha iniciat la seva expansió a l'exterior.

CUATRECASAS

Ofereix asesoramient a todos els ámbits del dret d'empresa a través d'un equip de més de 20 advocats altament especialitzats en temes fiscals, contenciosos, laborals i mercantils, assesoramient en fiscalitat corporativa, planificacions fiscales i reestructuracions empresarials, especialment per empreses familiars


 

DIBOSCH

Distribució de productes i maquinària per a la neteja industrial

DITECSA

Empresa del sector d'enginyeria amb àmbits d'actuació en: Serveis d’enginyeria industrial, Serveis d’instal·lacions i gestió de projectes integrals, Manteniment de gasos combustibles, instal·lacions energètiques en general, Construcció industrial, Gestions sistemàtiques de llicencies en organismes oficials i Eficiència energètica i sostenibilitat

DYTSA

Fabricació integral d'elements de fixació i tornilleria d'alta resistència.
Subminstrament als principals fabricants de la indústria d'automoció mundial (automòbils, camions, components, etc.) i de la indústria en general.

ESPA 2025

ESPA és una empresa especialitzada en el diseny, producció, distribució i innovación de bombes, sistemes i equips de gestió de l'aigua pel sector doméstic i residencial.

Amb mig segle d'història, Espa és reconeguda per la innovació constant, el servei, la qualitat dels seus productes i la proximitat amb el client. 

ESTABLIMENTS COLL

Establiments Coll, és una empresa d’origen familiar amb més de 93 anys d’experiència en el sector de la distribució i comercialització de subministraments per a automòbils.

Amb seu central a Vilamalla, disposen de 26 centres de distribució arreu de tota Catalunya, Andorra, Saragossa i Eivissa per oferir un servei ràpid, eficient i de qualitat, per satisfer les necessitats que pugui generar el dia a dia dels nostres clients.

EURECAT

Eurecat Centre Tecnològic és proveïdor de tecnologia innovadora a les empreses per tal de donar resposta a les seves necessitats d'innovació.

Eurecat neix amb la vocació de ser un referent en la cooperació públic i privada en l’àmbit de la investigació i la innovació, sent un dels principals actors en la implementació de l’estratègia tecnològica de Catalunya.

FACTIS

MILAN és la marca líder en fabricació de gomes d'esborrari i un referent internacional en artícles de paperería, oficina, escolars i per belles arts.

Des del 1918, creen gomes, material escolar i records inesborrables.

FINESTRA CONFORT

FINESTRA CONFORT és un projecte arrelat al territori que neix el 1987 sota la marca COTEC.

FINESTRA CONFORT ofereix una proposta diferencial basada en la total orientació al client de tota la organització.

FRIGORIFIC SANTA COLOMA

Frigorífic Santa Coloma SL, opera sota la marca Maynou

Som una empresa dedicada a l’emmagatzematge frigorífic, principalment producte congelat, però també fred positiu i temperatura controlada.

FRILLEMENA

 

Frillémena, S.A. és una empresa familiar, dedicada des de l’any 1.981 a l’activitat de magatzem frigorífic. 

FRIT RAVICH

Fabricants de Patates Xips, Snacks i Fruits Secs amb marca pròpia (800 referències) i distribuïdors de marques externes d’empreses tant consolidades com Mars Espanya, Nestlé o Ferrero (3.000 referències), atenent 48.000 punts de venda setmanalment. Operem en el canal Alimentació, Hosteleria, Impuls i Granel.

GALETES TRIAS

Empresa dedicada a la fabricació de Galetes, fundada el 1908 i amb seu a  Santa Coloma de Farners

GDG

El nostre estudi va obrir portes fa 25 anys amb una concepció del disseny que continuem defensant avui. Nosaltres entenem el valor del disseny com un servei complet més enllà del recurs gràfic, per oferir als nostres clients un servei integral que englobi compromís, assessorament i experiència.
 
Treballem la interpretació, l’ordenament i la presentació visual dels missatges, per tal d'atreure el consumidor, despertar-li l’interès, crear-li desig i finalment fer que actuï. Fem comprendre el que una empresa, producte o servei és, separant allò que té de comú amb els altres d’allò únic i irrepetible.

GIRONA FUTBOL CLUB

El Girona FC és el club de futbol de referència de les comarques gironines i enguany compleix la seva segona temporada a la Primera Divisió. Fundat el juliol de 1930, el club de Montilivi va viure el moment més important de la seva història el 4 de juny de 2017 quan va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió, categoria en la que mai havia jugat.

GPM AUDITORS ASSOCIATS

GPM Auditors neix l’any 1990 arran de la nova Llei d’auditoria de comptes de l’any 1989. Forma part del Registre Oficial d’Auditors de Comptes, és membre del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, del Grup 20, col·lectiu d’auditors catalans, i del Fòrum de Millora Contínua, entitat dedicada a la millora de les prestacions dels seus membres.

La nostra filosofia es basa a oferir el nostre suport professional a través d’un equilibri entre la prestació d’un servei professional adequat i el suport a l’evolució empresarial del nostre client.

La nostra orientació com a firma pretén que el rigor en el desenvolupament de la tasca porti a la generació de valor afegit als nostres clients.

GREENFOOD IBERICA

A GREENFOOD IBERICA som experts en la distribució de fruita i verdura espanyola als paisos del nord d’Europa. Els nostres clients són majoristes, empreses de cuarta gama i minoristes d’Escandinàvia, paisos del Mar Báltic i Regne Unit. Disposem d’una amplissím catàleg de productes i estem especialitzats en Citrics, Brassiques i Verdures de fulla

GRUP ANDREU

Empresa líder en automoción en la provincia de Girona. Concessionario oficial de Citroen, Toyota, Jeep y Alfa Romeo entre altres marques 

 

GRUP CALSINA CARRÉ

Operador logístic de serveis de transport per carretera amb delegacions a Girona i Valls.

GRUP SERHS

El primer grup turístic de Catalunya, SERHS hem esdevingut una de les empreses líders i de referència especialitzada en productes i serveis per a l’hostaleria, la restauració, les col·lectivitats i l’empresa, independentment de les seves dimensions i del seu abast territorial.

GRUP TRAMUNTANA

Grup Tramuntana és un dels principals referents comercials i de serveis a la zona fronterera de La Jonquera i El Portús. Promovem un comerç sempre adaptat a les necessitats dels clients. El Grup Tramuntana es caracteritza per ser una empresa familiar, dinàmica, emprenedora i en creixement, que promou un comerç sempre adaptat a la demanda dels clients. Els serveis es centren en 4 grans divisions: supermercats, perfumeries, moda i complements i hostaleria i restauració.

GSP

Empresa especialtzada en Software Empresarial amb més de 20 anys al sector i una amplia experiencia en implantacions amb SAP Business One. Les nostres Solucions SGI estan desenvolupades sobre la plataforma SAP HANA i permeten obtenir un major rendiment de l'ERP de SAP Business One. Algunes Solucions com: Moda i Calçat, TPV, Retail, Distribució, Business Intelligence, B2B, B2C, Logística,...

HAMELIN BRANDS, S.L.U.

Hamelin és un proveïdor líder a l'oficina i els mercats escolars.

A les nostres instal·lacions de producció d'última generació, fabriquem una àmplia gamma de productes de consum: quaderns, blocs de notes, diaris, aglutinants, fitxers, carpetes, divisors, butxaques, làmpades d'escriptori, regles ...

Les nostres marques mundials Elba i Oxford es troben entre els més forts dels nostres mercats.

Des de la seva posada en marxa el 1864, la companyia segueix sent de propietat familiar i té seu a Normandia (França).

HARIBO

Haribo España obre la seva primera fàbrica  a Cornellà de Terri l'any 1995. Dedicada a la producció de carmels de goma i gels dolsos. Actualment exporta a prácticament tots els paíssos de la UE, Rusia, Turquía, Suiza, EEUU, Latinoamérica y Angola. Líder al mercat espanyol de carmels
 

 
 

HIPRA

Hipra es dedica a la recerca, producció i comercialització de productes veterinaris.

HOTELS ULTONIA GIRONA

Hotel Ultònia i Gran Ultònia. El primer, inaugurat el 1962; el segon es va obrir el 2009.
 
L'hotel Ultònia va néixer desprès que a l'any 1945 va obrir el cinema del mateix nom, que va engegar la família Agustí d'Olot.

HUTCHINSON PALAMOS SA

Empresa multinacional del secotr auxiliar de l'automòbil, dedicada a la fabricació de tuberia de frens hidraulics, direcció assistida i aire acondicionat, dins la divisió de transer de fluids del grup Hutchinson. Pertany a la multinacional Total.

HUURRE IBERICA

HUURRE es el fabricante líder del sector de los paneles aislantes sándwich y sistemas constructivos para cerramientos metálicos. Con una dilatada experiencia, consolida su liderazgo como proveedor del sector industrial, agroalimentario, terciario y de la construcción gracias a la excelencia y calidad de sus productos, su fuerte vocación innovadora, su excelente servicio y su fidelidad al cliente.

INFOSELF GROUP

Infoself Group format per un grup d'empreses especialitzades en el sector de les Tecnologies de la infomració i de la Comunicació TIC.  Cada una de les empreses de Infoself Group treballa de forma individual i conjuntament amb la resta, oferint així un servei més eficient i aportant un gran valor afegit a la companyia.    
 

JULIÀ GRUP / KAVE HOME

Julià Grup és una empresa de creació, desenvolupament i distribució de mobles, complements i artícles de descans

Fundada al 1982, va dirigida a botigues del sector, professionals de la decoració i canal contract. Expandint-se a nivell internacional, l'objetiu és oferir un servei rápid i fiable a nivel mundial, sense oblidar el diseny, la qualititat i la sostenibilitat

JUNCÀ GELATINES

Empresa familiar dedicada a la fabricació de gelatines i hidrolitzats de col·lagen des de 1947. Actualment, el major fabricant de gelatina espanyol amb capital exclusivament nacional.
 
Des dels  inicis  evolucionant, optimitzant la tecnologia de fabricació i augmentant els estàndards de qualitat.
 
Un equip de joves professionals treballa constantment per oferir als nostres clients les millors solucions en resposta a les seves necessitats i, d’aquesta manera, oferir-los la màxima qualitat, flexibilitat i servei.

LA SELVA-CARSODO

indústria càrnia creada el 1917. Especialitzada en pernil cuit d'alta qualitat i en embotit secs, sota l'ensenya Carsodo.

LIDEROU

Un negoci familiar basat en més d’un segle de tradició avícola, Liderou ha crescut fins a esdevenir el productor principal de les comarques gironines i un dels líders a Catalunya.

MANXA

El coneixement de les necessitats dels nostres clients i que estiguin satisfets de l'atenció i el servei rebut, és la base del nostre negoci.
Aportem avantatges competitius a través de les nostres distribucions i ho fem amb qualitat, com a organització professional que som i que fomenta la promoció de persones. Els nostres valors són: esperit de serveisentit económicsensibilitat organitzativa i compromís.

MASALO

Empresa amb una branca especialitzada en instal·lacions industrials i el seu manteniment, i una segona branca dedicada a l'automatització de la producció, robòtica col·laborativa i Ciberseguretat Industrial

MASOLIVERGRUP

Masoliver Grup, con más de 35 años de historia, es uno de los grupos de referencia dentro del sector de la distribución y gran consumo en España, con presencia internacional.

Como sociedad familiar, Masoliver Grup, consolida su trayectoria a través de 2 realidades empresariales diferenciadas dentro del sector del gran consumo.

MEDICHEM

MEDICHEM es va constituir el 1972 i és l'associació científica internacional per a la salut laboral i ambiental en la producció i ús de productes químics. Té una pertinença mundial.

L'objectiu principal de MEDICHEM és la cooperació internacional en aquells aspectes relacionats amb la salut laboral i mediambiental relacionats amb la producció i l'ús de productes químics d'interès universal, que es resolen de manera més eficaç a través d'un enfocament globalment coordinat.

L'objectiu subjacent de MEDICHEM és contribuir a la prevenció d'efectes adversos en els empleats, clients i públic en general, derivats de la producció i ús de productes químics.

METALQUIMIA

Situada a Girona i fundada el 1971, Metalquimia és considerada pels seus clients d'arreu del món l'empresa líder en tecnologia i fabricació de línies completes claus-en-mà per a l'elaboració de productes carnis.

L'èxit de Metalquimia s'ha fonamentat en una estratègia de creativació (creativitat + innovació), diferenciació i millora de la qualitat dels seus productes

MIMASA

MIMASA ofereix solucions a mida per al sector de la indústria alimentària, maquinària de procés i sistemes per al rentat, higienització i assecat de tot tipus

MINERALS GIRONA

mineralia® es dedica a l’extracció i micronització de minerals com a càrregues, fillers i extenders per a la indústria. La innovació i la millora contínues han convertit mineralia® en el primer productor de sulfat de bari natural de l’Estat , ocupant també les primeres posicions europees amb fabricats de talc, dolomita, quars, caolí, mica i pissarra.

MONACOR INTERNATIONAL


El grup Monacor International GMBH & Co. KG crerada l'any 1964 en Bremen, Alemania, en un grup d'actividats internacionals. Actualment representat en 38 països mitjançant socios internacionals.

Amb les tres marques pròpies, compta amb una llarga gama de varis dominis com el so profesional, la iluminació espectacular, la seguretat, el Car Audio, els altaveus, l'escenari i el material per DJsiy tots els accesoris posibles i inimaginables. Per completar la nostra gama de productes, Monacor Iberia distribueix també la marca de microfonía professional JTS. 

MOOMA

Tercera generació  de la família que es dedica al cultiu de pomes a l'Empordà. El 2016, després de 4 anys de recerca, ens vam decidir a comercialitzar Mooma (Montgrí + Poma): la primera sidra catalana. Es tracta d'una beguda fresca, completament natural, de circuit curt, baixa en alcohol i saludable. És una sidra de tipus USA.

NAF NAF ( NCK )

firma internacional francesa de moda para mujer

NOEL ALIMENTARIA

àmplia gamma de pernils i embotits, cuits i curats, carns fresques i plats preparats. neix a Olot, a Girona, com una empresa familiar, amb amor per la tradició però amb ganes d’innovar per millorar cada dia

PGA CATALUNYA RESORT

El PGA Catalunya Resort és una combinació d'un golf de primera categoria, un hotel reconegut internacionalment i d'una arquitectura contemporània.

PUIGNAU

Empresa de Girona especialitzada en la comercialització de peix i marisc de tot tipus, i també congelats excepcionals. Oferim una variada gamma de productes que supera els més alts estàndards de qualitat i higiene.

 

ROBERLO

Roberlo és una empresa familiar especialitzada en el desenvolupament i en la fabricació de solucions pel repintat, la reparació i la fixació en els sectors de l’automòbil, la indústria, la construcció, la nàutica i el bricolatge.

 

ROUSSELOT

Rousselot és el principal productor mundial de gelatina i pèptids de col·lagen. Els nostres productes es fabriquen a través de les nostres operacions d'última generació amb un compromís inamovible de qualitat, seguretat i sostenibilitat.

 

SANT DALMAI S.A.

A Sant Dalmai som experts en càrnics i formatges des de 1964. Tradició i experiència ens avalen per oferir un producte de qualitat i adaptat a les necessitats de cada client.

SIXTEMIA

Sixtemia és un estudi especialitzat en desenvolupar aplicacions mòbils (Apps) natives per a dispositius iOS (iPhone / iPad) i Android (Smartphones / Tablets). 

SOLER & PALAU

Dedicada a la fabricació i comercialització de sistemes de ventilació

TAX

especialitzat en l’assessorament i gestió de la petita i mitjana empresa en les àrees fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria, gestió de qualitat-ISO, recursos humans, tràmits, protecció de dades i corredoria d’assegurances.

TECALUM

Tecalum Industrial està especialitzada en la fabricació de productes d’alumini per el sector industrial.

TOLDOS MALLOL

Toldos Mallol dissenyem, fabriquem i instal·lem tot tipus de tendals, pèrgoles, carpes, para-sols, cortines i estructures tèxtils per a particulars, hostaleria i indústria a terrasses, cobertes i piscines.

UNIVERSITAT DE GIRONA (UdG)

La Universitat de Girona és una institució pública que s’integra en el sistema d’universitats públiques catalanes, excel·leix en la docència i en la recerca i participa en el progrés i el desenvolupament de la societat, mitjançant la creació, transmissió, difusió i crítica de la ciència, la tècnica, les humanitats, les ciències socials i de la salut i les arts.  És motor econòmic i cultural del seu entorn, i expressa la vocació d’universalitat i d’obertura a totes les tradicions, avenços i cultures del món.

VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS

XAVIER ALSINA

XAVIER ALSINA, S.A.,  empresa dedicada a la construcció industrial i obra pública, amb seu al Polígon de Les Ferreries de Campllong (Girona).