Empreses col·laboradores


AC Hotels Palau Bellavista

Fòrum Carlemany i l’Hotel AC Palau Bellavista signen un conveni de col•laboració en el que l’hotel cedeix les sales Fòrum i Gran Fòrum per celebrar les reunions dels nou grups de Benchmarking que hi ha en actiu a Fòrum Carlemany.
El conveni té una durada de tres anys i es renovarà de forma tàcita per anys naturals. A l’Hotel s’organitzaran unes 15 reunions a l’any i està prevista la circulació d’uns 200 directius.
 

Assessoria Paredes

Assessoria Paredes SL col•labora amb Fòrum Carlemany gestionant les necessitats administratives i prestant els serveis professionals en l'àrea fiscal i comptable. També li dóna el suport tècnic necessari per al desenvolupament del seu projecte.
 

Cuatrecasas

Cuatrecasas col•labora amb Fòrum Carlemany especialment en tot allò relacionat amb qüestions jurídiques i estatutàries des de l’inici fundacional de l'Associació, concretament, des de gener de l'any 2003.

PGA Golf Catalunya Resort

Fòrum Carlemany i PGA Golf Catalunya signen un conveni de col.laboració on el club cedeix les sales per celebrar les reunions dels nous grups de Benchmarking així com l'Acte anual de Fòrum Carlemany, també afavoreix amb tarifes especials a tots els socis i participants de l'associació. 
 

Hotels Ultonia

Fòrum Carlemany i Hotels Ultonia signen un conveni de col•laboració. L'hotel cedeix les sales per celebrar les reunions dels nou grups de Benchmarking així com el Acte Anual de Fòrum Carlemany. 

A més han afavorit amb tarifes especials a tots els socis i pariticipants de l'associació.
 

GNA

Empresa dedicada a la consultoria estrategica online i al desenvolupament de projectes d'eBusiness a Internet, amb l'objectiu d'impulsar l'èxit online d'empreses i institucions