Empreses col·laboradores


AC Hotels Palau Bellavista

Fòrum Carlemany i l’Hotel AC Palau Bellavista signen un conveni de col•laboració en el que l’hotel cedeix les sales Fòrum i Gran Fòrum per celebrar les reunions dels nou grups de Benchmarking que hi ha en actiu a Fòrum Carlemany.
El conveni té una durada de tres anys i es renovarà de forma tàcita per anys naturals. A l’Hotel s’organitzaran unes 15 reunions a l’any i està prevista la circulació d’uns 200 directius.
 

Cuatrecasas

Cuatrecasas col•labora amb Fòrum Carlemany especialment en tot allò relacionat amb qüestions jurídiques i estatutàries des de l’inici fundacional de l'Associació, concretament, des de gener de l'any 2003.

PGA Golf Catalunya Resort

Fòrum Carlemany i PGA Golf Catalunya signen un conveni de col.laboració on el club cedeix les sales per celebrar les reunions dels nous grups de Benchmarking
 

Hotels Ultonia

Fòrum Carlemany i Hotels Ultonia signen un conveni de col•laboració. L'hotel cedeix les sales per celebrar les reunions dels nou grups de Benchmarking així com el Acte Anual de Fòrum Carlemany. 

A més han afavorit amb tarifes especials a tots els socis i pariticipants de l'associació.
 

Hotel Carlemany

Des de la seva creació el 1994, l'equip Carlemany treballa amb molta cura per tal d'oferir-li una estada perfecta. En el nostre compromís de cuidar fins a l'últim detall i oferir-li un allotjament el més agradable possible, durant els darrers anys, hem renovat els nostres espais i les habitacions. Com a resultat d'aquest esforços, confiem que la seva estada sigui d’allò més agradable.

Sixtemia

Sixtemia es un estudio especializado en desarrollar aplicaciones móviles (apps) nativas para dispositivos iOS (iPhone / iPad) y Android (Smartphones

UdG