TROBADA DE COORDINADORS 2019

El passat divendres 8 de febrer vam realitzar la Trobada anual de Coordinadors a l’hotel Camiral del PGA Catalunya Resort. 
En aquesta hi van participar, els coordinadors dels diferents grups de benchmarking i els membres de la Junta directiva i la Comissió permanent.
 


La sessió es va estructurar en dues parts, començant amb la benvinguda i agraïment d’en Francesc Bosch i recordatori de l’operativa i funcionament d’algunes opcions de la webapp per part d’en David Ciurana de Comexi, membre de la comissió de grups de benchmarking.
 

La segona part no va deixar ningú indiferent: Xesco Espar, autor del llibre "Jugar con el Corazón", ex entrenador de handball del FC Barcelona des del 1985 fins al 2007, guanyador de 4 campionats d’Espanya, 3 copes d’Europa i 3 lligues ASOBAL, Champions League i Copa del rey, ens va oferir un taller sobre “Liderar i dirigir empreses en temps de canvi”.  

 
Junts vam treballar la importància de posar els objectius elevats, generar ambició en la nostra gent i treballar en equip per influir positivament en els nostres col·laboradors, com descobrir i aprendre com es creen els estats emocionals a voluntat, i molt més. 


 
Des de Fòrum Carlemany volem aprofitar l'avinentesa per donar les gràcies als coordinadors sortints dels diferents grups per la seva feina:
 Marc Rufí, Francesc Planas, Marc Siscart, Sandra Masoliver, Xevi Xirgu, Jordi Mimó, Joel Torcque i Jordi Flores.

0 Comentaris
Afegir comentari