TORNA EL NET-LUNCH AL ParcUdG

El ParcUdG celebra la 4ª edició del NET-Lunch.
 
Gairebé 300 persones ja han participat en aquestes jornades que tenen com a objectiu donar-vos a conèixer les diferents empreses del Parc, discutir i compartir idees i crear sinergies entre usuaris.
 
Encara no t'has apuntat?
 
No deixis passar aquesta oportunitat per conèixer a la comunitat del Parc.
 
 
La trobada tindrà lloc el dijous 14 de juliol a partir de les 13:30h a l’Auditori 2 del Centre d’Empreses.
 
 
La jornada l'obrirà la directora que, com és habitual, explicarà les novetats que s'han produit als darrers mesos al Parc.
 
La tercera empresa que us presentaran és GrandVoyage, un touroperador 100% online que ven directament al viatger circuïts de llarga distància.  Amb seu a Girona i oficines principals a Barcelona, ja ha organitzat més de 7000 viatjes per als seus clients, devenint un dels principals promotors de destins con Tailandia o Vietnam al nostre mercat.
 
En aquesta edició, com a novetat, obriran el "pica-pica" a mesura que es van fent les presentacions per tal d'amenitzar la jornada i crear sinergies entre usuaris i representants de diferents sectors empresarials gironins.
 
 
Us podeu inscriure, abans del dia 12 de juliol, a la recepció del Centre d’Empreses,  o bé enviant un correu electrònic a unigiparc@parcudg.com.
 
El preu de la inscripció és de 7€.
 
La inscripció es pot abonar a la recepció del mateix edifici, fent una transferència al número de compte ES50 2100 0002 50 0201537325 fent referència a l’esdeveniment i la vostra empresa o bé, com a càrrec a la factura mensual del vostre espai.
 
Junts fem el Parc!

0 Comentaris
Afegir comentari