TENDÈNCIES I INNOVACIONS TECNOLÒGIQUES DE MAGATZEMS, PRIMER TEMA DEL GRUP DE BENCHMARKING DE LOGÍSTICA

El passat dia 18 de febrer el grup de logística del Fòrum es va reunir per parlar sobre Tendències i innovacions tecnològiques de magatzems. 
 
Cada participant va explicar els últims projectes que havien desenvolupat a la seva empresa o bé que estaven a punt d’implantar.
 
Un dels participants va comentar que havien substituït la pistola convencional de lectures de palets per un telèfon mòbil, el qual a traves de una APP fa les lectures de la carrega de camions i un cop finalitzada la carrega, fa fotografies per tal de oferir resposta en cas de  queixes de clients.
 
Un altre dels interlocutors ens va explicar com interrelacionaven el magatzem automàtic, amb el manual i amb l’àrea de Picking, utilitzant SAP.
 
Es va parlar d’un projecte de construcció d’un nou magatzem automatitzat amb shuttles, més la comunicació amb diferents àrees on es fa el Picking per veu.
 
També es van comentar quins passos seguir per poder fer front a un projecte de definició d’un nou centre logístic: elaboració dels plecs de licitació, tender de contractació, visites a instal·lacions existents  i implantació de la solució definida.
 
Diferents participants  varen  parlar de com interfasejar el sistema de gestió de magatzem (SGA) amb el ERP de la companyia i dels circuits que feien servir des de la gravació de la comanda al sistema fins a l’expedició.
 

0 Comentaris
Afegir comentari