TALLER DE DESIGN THINKING destinat a Empreses

QUÈ ÉS EL DESIGN THINKING?

És una nova metodologia de resolució creativa de problemes centrada en la identificació de necessitats profundes dels clients i usuaris que està redefinint la forma d’enfocar alguns dels processos fonamentals d’empreses líders a nivell mundial.

 

APLICACIONS

El DESIGN THINKING és vàlid per a tot tipus d’empreses i institucions, independentment de la dimensió, i es pot aplicar a àmbits diferents de gestió, sempre que les persones hi juguin un paper clau.

 

El conjunt de mètodes i eines que aporta ens permeten generar noves oportunitats de negoci, innovacions centrades en el client, millores en l’experiència d'ús en la introducció de nous serveis, testant nous productes i

serveis de forma ràpida i eficaç, raons per les quals està assolint gran acceptació en tots els sectors.

 

PARTICIPAR EN UN TALLER DE DESIGN THINKING!

La Fundació Ramon Noguera, en col·laboració amb l'IESE Business School i la Càtedra de Responsabilitat Social de La UniversitaT de Girona, organitzen aquest Taller de DESIGN THINKING impartit per experts en la metodologia

Dia. dimecres 5 de juliol

Hora: de 15, 30h a 19,30h

Lloc: Sala de reunions C de l’edifici Centre d'Empreses – Giroemprèn, Parc CientíC I Tecnològic de la dG, al carrer Pic de Peguera, 15 de Girona Professorat  Joaquim Vilà (Professor de l’IESE), Manel Ollé MBA ii col·laborador d’IESE) i Xavier Camps (Professor de Istituto Europeo di Design i col·laborador de l’IESE).

Cost del Taller

Per persona: 200 euros

Per empresa: 300 euros (inscripció mínima de 2 persones)

 

INSCRIPCIONS

La inscripció i el pagament s'han d'efectuar abans del 30 de juny. Podeu formalitzar la inscripció mitjançant el formulari que trobareu al següent enllaç. Per a més informació, podeu contactar amb Marina Molina, responsable de Projectes de la Fundació Ramon Noguera.

 

Els Ingressos del Taller de DESIGN THINKING es destinen a la Fundació Ramon Noguera

0 Comentaris
Afegir comentari