SOPAR FUNDACIÓ VHIO PER LA MILLORA DE LA PREVENCIÓ I TRACTAMENT DEL CÀNCER

Us informem que la Fundació VHIO, Vall d’Hebron Institut d’Oncologia, dirigida pel Dr. Josep Tabernero i el seu comitè científics presidit pel Dr. Josep Baselga, promou i desenvolupa la recerca d’excel·lència per la millora de la prevenció, diagnòstic precoç i tractament del càncer.
 
Organitza un sopar el proper divendres 15 de juliol a les 21h a l’Hotel Mas de Torrent per tal de contribuir a la tasca de recerca translacional que du a terme la Fundació VHIO, i que afavoreix el pas del coneixement de la recerca més bàsica a les necessitats de la recerca clínica, el més ràpidament possible. 
 
Si vols contribuir-hi assistint al sopar has de fer un ingrés per transferència o targeta de crèdit per un import de 300 euros per persona al compte corrent ES15 2100 5000 5202 0013 4433 indicant el nom i el concepte sopar Mas de Torrent o fent una donació a la Fundació  i confirmant l’assistència al correu rosacorrero@gmail.com 
 
Si no pots anar al sopar, també pots contribuir ingressant la teva donació al mateix compte corrent per transferència o amb targeta de crèdit.
 
Si tens alguna dificultat amb el formulari, i si vols  fer el  pagament amb targeta, pots fer-lo mitjançant aquest enllaç http://www.vhio.net/es_donacion.php
 
 
En el següent enllaç Reserva i dades sopar trobaràs un formulari per fer el pagament i alhora indicar les teves dades per així acreditar fiscalment la donació.
 
Si no poguessis obrir l’enllaç, també pots accedir al formulari directament aquí:http://goo.gl/forms/Z36ACvNdAwvIiYFh1
 
 

0 Comentaris
Afegir comentari