SETMANA DE LA INTERNACIONALITZACIÓ


La Setmana de la Internacionalització, és un esdeveniment organitzat per ACCIÓ i adreçat a totes les empreses catalanes i agents de la internacionalització. 

 

El 2014 va superar el llindar dels 60.000 milions d'euros en volum d'exportacions. Porten quatre anys de rècords consecutius que fan de Catalunya una de les economies més obertes de la Unió Europea. La internacionalització de les nostres empreses ha esdevingut un dels puntals de la reactivació econòmica de Catalunya. 

 

Des del Govern de la Generalitat volen reconèixer aquest esforç i refermar el compromís per continuar treballant al costat de totes les empreses, les grans i les petites, aquelles que ja opereu als mercats exteriors i aquelles que encara no heu fet el salt. 

 

Amb aquest objectiu  s'ha organitzat la 22a Setmana de la Internacionalització, on s'ha previst un seguit d'actes arreu de Catalunya. Durant quatre dies, del 16 al 19 de juny, els directors i directores de les 34 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya es desplaçaran a Reus, Lleida, Girona, Tortosa i Manresa per assessorar sobre els projectes empresarials i presentar les oportunitats que ofereixen els diferents mercats internacionals.

 

La setmana clourà amb un acte central a Barcelona, el dia 19 de juny al Palau de Congressos de Catalunya, inaugurat pel M. Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya. 

 

Sota el lema "Catalunya Oberta al Món" aquest acte comptarà amb la participació d'empresaris i directius amb llarga trajectòria en el camp de la internacionalització i de destacats ponents que, a través dels diversos seminaris que s'han organitzat, analitzaran les tendències, oportunitats i aspectes legals o financers dels diferents mercats internacionals. També durant aquest dia es podran concertar entrevistes amb els directors de les 34 oficines que ACCIÓ té arreu del món. Al final d'aquest escrit trobaràs l'enllaç on podràs consultar tot el programa de la 22a Setmana de la Internacionalització i tramitar la teva inscripció

 

Programa i inscripcions a la Setmana de la Internacionalització

 

0 Comentaris
Afegir comentari