SETMANA DE LA INTERNACIONALITZACIÓ 2017

SETMANA DE LA INTERNACIONALITZACIÓ 2017

Del 12 al 15 de juny

INSCRIPCIONS

Entrevistes amb experts


Tens 45 minuts? Un expert t’ajudarà a ampliar les fronteres del teu negoci!

Aprofita la Setmana de la Internacionalització per exposar, validar i explorar les possibilitats que tenen els teus projectes d’internacionalització amb els nostres experts de tot el món. En aquesta nova edició de la Setmana, no només podràs entrevistar-te amb experts en internacionalització empresarial, sinó també amb experts en innovació internacional, en finançament per a projectes internacionals i en contractació pública internacional.


Com funcionen les entrevistes?

Podràs entrevistar-te amb fins a 4 experts diferents. Les entrevistes duraran un màxim de 45 minuts i serviran per avaluar i impulsar el teu projecte d'internacionalització. Inscriu-te a la Setmana i explica’ns el que busques i com és el teu projecte. Et contactarem en menys de 3 dies feiners per construir amb tu la teva agenda d’entrevistes. Les entrevistes es concertaran a mesura que arribin les sol·licituds, així que afanya’t i inscriu-t’hi amb antelació.


Entrevistes de prospecció de mercats

Les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya coneixen de primera mà les tendències, les oportunitats de negoci i la realitat empresarial de més de 100 països diferents. Les entrevistes amb els seus directors són una ocasió única per obtenir informació sobre la viabilitat dels teus productes o serveis a cada país.

Atenció: per a aquells països amb més demanda, es prioritzaran les sol·licituds de les empreses amb més potencial exportador. Per això és important que expliquis bé els detalls del teu projecte quan facis la teva inscripció.


Entrevistes amb experts en innovació internacional

Tens un projecte d’innovació internacional? Tens tecnologia innovadora que vols comercialitzar internacionalment? Busques aliances internacionals per a un projecte de recerca i desenvolupament?

Aprofita la Setmana de la Internacionalització per mantenir una entrevista específica amb els nostres experts en innovació europeus i internacionals, o bé per explorar les possibilitats del teu projecte als països més punters en tecnologia aplicada dins el món empresarial. Explica’ns els detalls del teu projecte al formulari d’inscripció i els nostres experts en innovació i tecnologia t’assessoraran, juntament amb els nostres experts en mercats internacionals.


Entrevistes amb experts en finançament internacional

Tens clar cap a on vols anar però no saps com podràs finançar el teu projecte d’expansió internacional? Existeixen moltes alternatives al finançament tradicional que poden ser-te útils. Tria, al formulari d’inscripció, una entrevista específica amb els experts en finançament per a la internacionalització i buscarem les opcions que millor s’adaptin a les teves necessitats.


I si ets una 'start-up'?

El teu ADN és diferent. Indica'ns-ho al formulari d’inscripció i ens adaptarem al màxim possible a les singularitats de la teva start-up.


Contractació pública internacional

Actualment, les compres que duen a termes les administracions públiques i les organitzacions internacionals superen el 20% del PIB mundial. Per això, dues de les nostres oficines exteriors estan especialitzades a donar suport a les empreses catalanes perquè siguin competitives en processos de contractació pública internacional. Si el teu producte pot tenir demanda per part d’aquests tipus de compradors, aprofita la Setmana i demana una entrevista amb els experts de les nostres delegacions davant la Unió Europea i davant els Organismes Multilaterals.

 

0 Comentaris
Afegir comentari