RÈCORD DE PARTICIPACIÓ AL TORNEIG BENÈFIC INFOSELF PÀDEL 2015

Gran èxit; més de 200 jugadors de pàdel i més de 250 assistents als torneigs finals i a la festa de clausura del I Torneig Benèfic Infoself Pàdel 2015, celebrat del 6 al 10 de juliol al Club Tennis Girona. 

Durant la setmana del 6 al 10 de Juliol, en motiu del 20è aniversari d’Infoself Group es va dur a terme l’Infoself Pàdel 2015, un torneig de pàdel de caire benèfic. El Torneig es va subdividir en cinc categories, tres femenines i dos masculines. El torneig ha destinat part de l’import de la inscripció a la campanya “Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil” de la Creu Roja. També s’han fet donacions voluntàries al club.

Les finals i l’entrega de trofeus es van dur a terme divendres dia 20 a la nit acompanyades d’una fantàstica festa final en les que hi va haver més de 250 assistents, barra lliure, càtering i un sorteig de fantàstics regals. Nits d’hotel, productes tecnològics, estades rurals, sopars i productes esportius es van regalar entre els participants assistents a la festa final i també entre els assistents a la festa final encara que no haguessin participat.

Infoself Group compleix 20 anys com a empresa referent en el sector tecnològic a les comarques gironines. Amb l’eslògan “Del disquet al cloud” es vol fer ressò de l’evolució corporativa que ha anat donada de la mà de l’evolució tecnològica. Des de la seva fundació l’any 1995 fins a dia d’avui Infoself Group ha passat per diferents etapes i s’ha anat adaptant al mercat, passant de ser una cadena de botigues d’informàtica a una gran empresa especialitzada en sistemes, software i solucions informàtiques d’última generació.

El torneig de pàdel és un dels molts actes programats per celebrar l’aniversari de l’empresa. Cal destacar, que el mes de novembre hi ha previst un acte central de commemoració del 20è aniversari al Parc Tecnològic de la Udg.

Gràcies a la bona rebuda i al rècord de participació, es preveu fer una 2a edició del Torneig Infoself Pàdel l’any vinent.

Més informació a:

Infoself Group- 674.849.400 o a scasademont@infoself.com

0 Comentaris
Afegir comentari