PRESENTACIÓ DE LA XARXA D'ANGELS INVERSOR BAGI

El passat divendres 30 de gener es va presentar en societat, la Xarxa d’Àngels Inversor BAGI.
 
Aquesta xarxa ha estat creada amb l’objectiu de posar en contacte inversors i emprenedors de companyies innovadores i amb un alt potencial de creixement, fonamentalment de les comarques gironines i situar la ciutat de Girona al capdamunt del mapa inversor, creant així una gran xarxa d’inversió al territori.
 
La creació de BAGI va sorgir d’entre professionals del món de l’ emprenedoria i de la sensació generalitzada de que els emprenedors de Girona havien d’anar a Barcelona a buscar inversors, i al contrari, els inversors de Girona havien d’anar a invertir en projectes que es presentaven a Barcelona.
 
Una inicitiva  sorgida arran del pimer curs de formació de Business Angels impartit al PciT amb la col.laboració de BCN Business Angels, ACCIO10, Fòrum Carlemany i Càtedra Cambra de l'Empresa Familiar.

Així doncs, empresaris de reconegut prestigi, emprenedors d’èxit i assessors del món empresarial de Girona, van creure en la idea de crear un teixit sòlid inversor a les comarques de Girona, unint esforços per fundar “BAGI Inversions SL”.
 
Per aconseguir crear aquest vincle entre emprenedors i inversors, BAGI Inversions SL organitzarà pels inversors associats “Fòrums d’inversió”, on es presentaran projectes, prèviament analitzats i que reuneixin les condicions establertes.
 
La societat BAGI està dirigida per la Sra. Belen Cobo, com a presidenta i el Sr. Josep Prat, com a vicepresident.
 
A part de la presentació de la societat per part de la Presidenta Belen Cobo, es va organitzar un primer “Fòrum d’Inversió” amb la startup “Pachworks makes tendertech, SL situada al viver d’ empreses de Forallac, que va presentar la seva aplicació “Conductr”.
 

0 Comentaris
Afegir comentari