PRESENTACIÓ A GIRONA DE L'ESTRATÈGIA RIS3CAT

El proper dimecres 13 de juliol es presenta a Girona l’estratègia RIS3CAT després que el Govern hagi aprovat – el 7 de juny - el mecanisme de finançament que garanteix un calendari estable pel conjunt d’instruments i convocatòries que la despleguen en el període 2016-2018.
 
La presentació es farà a l’Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat a Girona, de 12 a dos quarts de 2 del migdia, i la presidiran el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el secretari d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.
 
L’objectiu de la RIS3CAT és consolidar la innovació com a motor del creixement sostenible, la competitivitat del teixit productiu i la cohesió social. L’èxit de l’estratègia va lligat a la implicació de tots els agents, des de les empreses i els agents d’R+D+I fins a l’Administració pública i la ciutadania, mitjançant projectes col·laboratius per a la innovació, que es poden beneficiar del finançament de 406 milions provinents dels Fons FEDER.
 
En la sessió de dimecres s’informarà sobre el conjunt d’instruments disponibles, els calendaris previstos i la participació que hi poden tenir cadascun dels agents.
 
ESCALETA SESSIÓ PLA D’ACCIÓ RIS3CAT A GIRONA
 
12:00 h: Benvinguda a la sessió, a càrrec d’Eudald Casadesús, delegat del Govern a Girona.
 
12:05 h: El Pla d’Acció RIS3CAT, una aposta per la innovació col·laborativa, a càrrec de Pere Aragonès, secretari d’Economia de la Generalitat de Catalunya. L’acompanyarà Albert Castellanos, director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya.
 
12:30 h: Les convocatòries Transferència de coneixement, Nuclis tecnològics i Comunitats RIS3CAT, a càrrec de Joan Romero, secretari executiu d’ACCIÓ.
 
12:45 h: Les convocatòries Projectes d’especialització i competitivitat territorial, a càrrec de Jordi Castells, cap del Servei de Gestió de Fons de Cooperació i Estructurals del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.
 
13:00 h: Torn obert d’intervencions del públic.
 
13:30 h: Fi de la sessió.
 
Si esteu interessats en assistir-hi, cal confirmar a l'adreça correu gabinet.delegat@gencat.cat o bé trucant al 872 975 129.
 

0 Comentaris
Afegir comentari