NOU SITE FÒRUM CARLEMANY

Fòrum Carlemany continua amb la seva aposta ferma pel món online i avui estrena a la Xarxa un nou web, aprofitant la celebració de la diada de Sant Jordi. El nou projecte ha estat desenvolupat per l’empresa gironina GNA Serveis Telemàtics.

El site s’ha dissenyat amb el doble propòsit de convertir-se en un referent per als socis i en una eina de difusió i promoció del Fòrum i les seves activitats. En qualsevol cas, tant des del punt de vista intern com des de la seva projecció externa, s’ha emfatitzat la voluntat d’oferir una plataforma de continguts útil i pràctica que permeti una navegació el més còmoda i àgil possible. En aquest sentit, és un web que respon a la mateixa essència de Fòrum Carlemany, la d’esdevenir un espai comú on empreses i institucions comparteixin inquietuds i experiències i col·laborin per intercanviar coneixement i aportar-lo a la societat.

Les novetats del web s’articulen al voltant de dues línies bàsiques d’actuació. D’una banda, la renovació del disseny, amb un nou grafisme més actual i obert i una estructura clara i ordenada de totes les seccions i els continguts; i de l’altra, la incorporació de noves funcionalitats a la intranet que permeten una comunicació més dinàmica i fluïda entre els diferents usuaris registrats, com ara la nova àrea d’Agenda i l’espai de Convocatòries i Debats.

Esperem que aquesta nova plataforma de comunicació us agradi i, sobretot, que us sigui d'utilitat.

0 Comentaris
Afegir comentari