NOTA DE CONDOL PEL TRASPÀS DEL SR. ANTONI SANSALVADÓ

Francesc Planas com a president de Fòrum Carlemany en nom propi i de la resta d'associats us comunica la pèrdua del Sr. Antoni Sansalvadó, i fa extensiu el més sentit condol al seu fill Marc Sansalvadó, ex-president i membre del Consell Assessor de Fòrum Carlemany, i a tota la família. 
 
Fòrum Carlemany va tenir el plaer d'atorgar-li el Premi Falcó de Carlemany, reconeixement cívic i social el passat any.
 
Antoni Sansalvadó va néixer a Barcelona l'any 1939, era vidu i tenia quatre fills. Doctor enginyer industrial, amb una àmplia experiència professional en el sector empresarial.
 
 
Antoni Sansavadó ha estat sempre una persona molt compromesa amb la sociedat i durant 6 anys ha estat al capdavant de la presidència de la Fundació Banc d'Aliments de Barcelona i membre del Comité europeu del Banc dels Aliments, impulsor d'iniciatives com el Gran Recapte d'aliments o la millora en la captació i distribució d'aliments.
 

També presidia la Coordinadora Catalana de Fundacions i la Fundació Gaspar Espuña del CETT i patró de la Fundació Pere Tarrés.

Des de la seva fundació fins l’any 1982, va ser Director General de Áreas, S.A., filial de Elior SCA, 

Des del 1980 fins l’any 2007, també va ser President de Serunion, empresa també filial de Elior, amb més de 17 mil empleats, i que està present en 2.800 centres atenent diàriament a més de 360 mil. comensals. Dels dels anys 80 conseller d’empreses diverses com Tecalum i Tecalex, del sector de l’alumini, i President des de l'any 2000 de Hotsan 2000 (Family Office).

 

 

0 Comentaris
Afegir comentari