JORNADA H2020

Nou Programa Marc Europeu per la Recerca i la Innovació

Objectius


Explicar l’estructura, els principals eixos i característiques del nou programa marc de finançament de la recerca i la innovació de la Comissió Europea.
Dinamitzar la participació d’empreses, grups de recerca i altres organismes de la província de Girona en el programa marc Horizon 2020.


Destinataris

 

  • Professionals, d’empresa i de centres de recerca, interessats en col∙laborar amb agents del sistema d’innovació a nivell europeu.
  • Responsables tècnics d’empreses que vulguin participar en projectes de R+D europeus.
  • Investigadors, júniors i sèniors, de centres de recerca i universitats que estiguin cercant finançament i socis per dur a terme els seus projectes de recerca.
  • Gestors de transferència tecnològica, promotors de grups de recerca, responsables administratius i en general totes aquelles persones d’empreses i organismes de recerca interessats en conèixer els nous models de finançament de la innovació europea.


Organitza


Ascamm Centre Tecnològic i Universitat de Girona.
Amb el suport del Parc Científic i Tecnològic de Girona, la Cambra de Comerç de Girona, AGAUR i ACC1Ó.


Data i hora: 11 de desembre de 2013; de 8:45h a 13:30h.
Lloc: Sala Auditori, Edifici Narcís Monturiol, Parc Cientific i Tecnològic, Universitat de Girona 

 

Inscripcions


L’assistèncial és gratuïta però cal inscriure’s prèviament, enviant un e‐mail a european.support@udg.edu, indicant: nom i cognom/s, professió/funció, lloc de treball, adreça de correu electrònic i telèfon de contacte.


Com arribar‐hi:


http://www.parcudg.com/parc.php?idm=1&pagina=1&secc=7

0 Comentaris
Afegir comentari