Informació sobre els programes oberts d'ACCIÓ

Iniciació a l’Exportació:
 
-          Empresa Exporta: 20h d’Assessor extern en Comerç Internacional – 3 mesos – 600€ cost empresa (Cost real 1.300€). Desenvolupament d’un Pla de Promoció Internacional. Via entitats o Cambres:
 
-          Iniciació a l’Exportació: Donar suport en les primeres fases de la implantació del Pla de Promoció Internacional. 25h Assessor en Comerç Internacional + 25h Ass. MKT Digital + 400h Tècnic en Comerç Internacional
 
 
Creixement i Millora de la competitivitat
 
-          Programa Expansiona’t: per PIMES que necessitin assessorament extern per millorar la seva competitivitat fent un projecte de consultoria de 120h en alguns dels següents àmbits:
o   MKT i Vendes, Finances/Control de Gestió, Operacions, Organització.
o   Desenvolupament d’un Pla Estratègic
o   Desenvolupament de nous productes
o   Creixement internacional (Empreses que ja exportin > 15% s/Fact.).
 
Innovació:
 
-          Programa de Bons Tecnològics:  Ajuts per a la subcontractació de serveis tecnològics diferencials realitzats per proveïdors tecnològics acreditats per ACCIÓ  à
 
 
Institut Català de Finances té diferents línies obertes per tal de donar suport als projectes empresarials/emprenedoria. Si coneixeu alguna empresa/Emprenedor que li pugui encaixar ens podem veure amb ells. Ara la Delegació també som Delegació ICF. També us poso a la vostre diposició de fer xerrades per explicar les línies o bé fer ronda d’entrevistes.

0 Comentaris
Afegir comentari