FÒRUM CARLEMANY SIGNA UN CONVENI DE COL.LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ UNIVERSITAT DE GIRONA: INNOVACIÓ I FORMACIÓ

El passat dia 15 de Març es van reunir la Sra. Pilar Marquès, directora general de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) i el Sr. Francesc Bosch, President de la Junta Directiva del Fòrum Carlemany, per signar el conveni de col·laboració per a la formació en l’àmbit empresarial. 
 
L’objectiu d’aquesta col·laboració és desenvolupar activitats conjuntes per l’impuls de formació empresarial i actuacions relacionades amb la innovació, la R+D+I, les noves tecnologies, l’emprenedoria social i empresarial i la responsabilitat social corporativa. 
 
Ambdues entitat preveuen realitzar projectes de dinamització empresarial amb un interès social destinat a col·lectius, així com promoure el benchmarking entre l’empresariat regional i fomentar les accions i programes de formació i orientació en l’àmbit empresarial.
 
La FUdGIF i el Fòrum Carlemany establiran vies de cooperació que permetin l’intercanvi de recursos de les dues parts: ajuda en la difusió d’activitats, descomptes a les empreses associades, sinergies entre les entitats i els grups de benchmarking, realització d’activitats formatives, l’ús d’instal·lacions i altres recursos físics o virtuals, entre altres.
 
Per qualsevol consulta podeu contactar via e-mail a l'adreça info.fundacioif@udg.edu
 

0 Comentaris
Afegir comentari