FÒRUM INDUSTRIAL 2015. PATRONAT POLITÈCNICA

El proper 24 de març tindrà lloc l'edició d'enguany del Fòrum Industrial.
 
Jornada on els patrons podeu posar un estand físic als passadissos de l'Escola per donar-vos a conèixer al món universitari i d'altra banda podeu fer una bona tasca de captació de talent amb els cv que els alumnes us puguin deixar.
 
En paral·lel a la jornada, de la qual adjuntem informació principal es descaten dues conferències en les quals podeu assistir-hi, sense tenir estand a la fira, simplement com a oients.
 
-    Find your future job.- On 4 empreses del territori ens explicaran les seves polítiques en RRHH i les actituds i aptituds que busquen en els joves graduats. Com a empresa patrona podreu assistir en aquesta conferència a partir de les 10.30h del mateix dia.
 
-    TTDAY.- 7 dels 13 grups de recerca que impulsem des del patronat explicaran en un format breu qui són, quines tecnologies poden transferir i quins projectes o casos d'èxit han realitzat en els darrers temps. De manera que a qualsevol perfil tècnic o de producte de les vostres empreses li pot resultar molt interessant ser-hi present per identificar oportunitats de col·laboració. Serà a partir de les 15.00h del mateix dia.
 
Cal confirmar fins el 16 de març l'assistència en alguna de les dues jornades impulsades des del Patronat per a poder informar als organitzadors de la vostra assistència.
 
De la mateixa manera que si voleu participar activament amb un estand com fan molt patrons per aprofitar al màxim la jornada també ens ho podeu comunicar i us posarem en contacte amb els organitzadors.
Encara sou a temps!
 
Podeu comunicar-ho tot al promotor: promotor.patronat@eps.udg.edu

0 Comentaris
Afegir comentari