FÒRUM CARLEMANY PREPARA LA Xa TROBADA ANUAL

Fòrum Carlemany celebra el proper 2 de juliol a l'Auditori Palau de Congressos de Girona, la seva Xa trobada anual, un acte que s’ha convertit en un clàssic de relleu social a les comarques gironines.
 
En aquesta desena edició, atorgaren el guardó de Soci d’honor al periodista i presentador català de ràdio i actualment director i presentador del programa matinal El món a RAC1, Jordi Basté.
 
Pel que fa al lliurament del Falcó de Carlemany, un reconeixement què seguint els valors i els principis fundacionals de Fòrum Carlemany, distingeix a aquella persona o entitat que de forma molt especial hagi contribuït amb la seva dedicació i el seu esforç a un Projecte Cívic i Social, serà atorgar a la Sra. Maria Lluïsa Ferrer Presidenta honorífica de la Fundació Astrid21, fundació privada sense ànim de lucre que té com a objectiu principal que tota persona amb la Sí­ndrome de Down o altre discapacitat psí­quica tingui, com qualsevol altre persona, un lloc a la societat i la seguretat que podrà  prosperar i millorar la seva qualitat de vida.
 
Obrirem l’acte amb una tertúlia sobre La cultura de l’esforç, moderada pel periodista Jordi Basté, Soci d’honor 2015 amb la participació de Joaquim Nadal Soci d’honor 2008, Muriel Casals Sòcia d’honor 2012, Xavier Rubert de Ventós Soci d’honor 2013, Joaquim Vidal Falcó Carlemany 2008 Cristòbal Colón Falcó Carlemany 2009, Josep Maria Solé Falcó Carlemany 2014 i Pilar Albareda d’Astrid21 Falcó Carlemany 2015

0 Comentaris
Afegir comentari