ENGINYERIA R+D+i I LES EINES PER A LA INNOVACIÓ DISRUPTIVA I RADICAL

Aquest dimarts 5 d’abril ha tingut lloc la primera trobada de l’any del grup Enginyeria R+d+i al PGA de Catalunya.
 
Aquesta vegada la reunió ha girat entorn de la temàtica  Eines per a la innovació disruptiva i radical amb la ponència i participació del Dr. Xavier Amores, Director de l’MBA de la Universitat de Girona, professor associat de l’escola de negocis EADA i de la Universitat de Girona, i gerent del Catalan Water Partnership, clúster de l’aigua de Catalunya.
 
La sessió ha comptat amb la participació de 17 directius de les diferents empreses de Fòrum Carlemany que hi participen, que han pogut debatre, fer networking, i compartir experiències al llarg d’aquest matí plujós d’abril.
 
Després de la sessió de refundació del Grup a principis de 2014, s’han tractat temes com les ajudes a la R+D+i amb la participació d’ACCIÓ, la Creativació i el procés de socialització de la innovació a Metalquimia amb Josep Lagares, la Generació d’Idees i el desenvolupament de la Creativació al Museu del Joguet de Figueres amb la participació de Miquel A. Oliva, a més de participar en una sessió del Grup de Benchmarking de Direcció Comercial amb l’ex-membre del TallerBulli Pere Castells.

0 Comentaris
Afegir comentari