EL GIRONA FC S'INCORPORA A FÒRUM CARLEMANY

EL GIRONA FC S'INCORPORA A FÒRUM CARLEMANY
 
Des d'aquest mes de setembre, el Girona FC participa activament a Fòrum Carlemany i als grups de benchmarking d'Alta Direcció, Administració i Finances, Direcció Comercial i màrqueting i Assistants de Direcció.
 
El Girona FC és el club de futbol de referència de les comarques gironines i enguany compleix la seva segona temporada a la Primera Divisió. Fundat el juliol de 1930, el club de Montilivi va viure el moment més important de la seva història el 4 de juny de 2017 quan va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió, categoria en la que mai havia jugat. 
 
A nivell institucional, els dos principals accionistes del Girona són City Football Group (que també posseeix equips com el Manchester City o New York City) i Girona Football Group (propietat de Pere Guardiola). D’altra banda el president de l’entitat és Delfí Geli, que com a futbolista havia militat, entre d’altres clubs, en el FC Barcelona o l’Atlético de Madrid. 
 
El primer equip del Girona juga a l’estadi Montilivi, amb capacitat per 14.500 persones i entrena a les instal·lacions de La Vinya, al PGA de Caldes de Malavella. Pel que fa al futbol base blanc-i-vermell l’integren més de 400 nois i noies futbolistes en 19 equips. L’estructura esportiva la completa el Peralada (Segona B) amb el que s’ha establert un conveni de filiació. 
 
El Girona, que té més de 9.000 abonats, participa activament en accions socials en l’àmbit escolar, col·laborant amb ONG’s, etc. Una de les accions més destacades d’aquesta passada temporada, que vincula precisament futbol i acció social, és la formació de l’equip “Genuine” del Girona FC. Es tracta d’un grup de nois i noies amb discapacitat intel·lectual que participen en una lliga que els enfronta a altres equips de la Primera i Segona Divisió.

0 Comentaris
Afegir comentari