2on CICLE DE DEBATS "CRISI ECONÒMICA I GLOBALITZACIÓ"

Del 4 al 26 de novembre tindrà lloc el segon cicle de debats universitaris, amb el títol “Crisi econòmica i globalització”.
 
Aquest cicle neix amb la voluntat de complir aquella tercera funció, més enllà de la docència i la recerca, que, com destacàvem en el programa electoral, té l’obligació d’exercir la Universitat de Girona: la participació en la vida social i cultural del seu entorn, aportant-hi el coneixement específic dels seus diversos àmbits i liderant iniciatives que responguin a inquietuds i necessitats de la societat.
 
Com podreu veure en el dossier adjunt, aquest segon cicle de debats consta d’un intens programa, amb la participació de personalitats rellevants de l’àmbit nacional i internacional, que permetrà abordar de manera transversal i plural la crisi econòmica i la globalització, una temàtica que, ben segur, forma part de les inquietuds de la ciutadania.
 
Igual que amb el primer cicle, que es va dur a terme el curs passat, l’objectiu és fomentar un debat seriós, fonamentat, d’arrel intel·lectual i respectuós amb tots els punts de vista. I estic convençut que aquesta és, novament, una bona oportunitat per enriquir-nos mútuament i per posar sobre la taula tots els arguments i els elements de judici possibles per formar-nos una opinió pròpia.

0 Comentaris
Afegir comentari