13 EMPRESES CREEN UN GRUP D'OPINIÓ PER DEFENSAR LA INDÚSTRIA (La Vanguardia, 30-01-14)

La Vanguardia 30-01-14 Barcelona. Redacció 
 Un grup de tretze empreses catalanes -Simon, Mier Comunicaciones, Gaes, Ficosa, Indo, Tecalum, Cirsa, Avinent, Ames, La farga, Doga, Sener i Suinsa - han creat un nou grup d'opinió per defensar "polítiques públiques i actituds privades" a favor de la indústria. Tecnoindústria ha delegat la secretaria tècnica al Centre Tecnològic Ascamm. La seva intenció és que s'hi incorporin més empreses industrials " de les que innoven i tenen els centres de decisió aquí ". 
 
"Cal aixecar la veu contra les retallades en investigació industrial, cal definir polítiques industrials. Aquesta reivindicació l'han de fer les empreses, però fins ara ni patronals ni associacions no han dit res, potser tenen interessos més transversals", diuen a Ascamm. "En els temes d'internacionalització hi ha molta gent treballant, ens centrem en investigació i indústria".  
 
Dijous, Tecnoindústria es presenta a Barcelona; no té una presidència definida, si bé Pedro Mier, de Mier, i César Molins, d'Ames, en són veus destacades. 
 
Però la reivindicació d'estratègia industrial no la tenen en exclusiva: per exemple, també és el motor la Fundació Gremi de Fabricants, nascut tèxtil a Sabadell però ara reinventada com a think tank industrial. 
 

0 Comentaris
Afegir comentari