LEAN IN: WOMEN, WORK AND THE WILL TO LEAD

Trenta anys després que les dones es van convertir en un 50 per cent dels graduats universitaris als Estats Units, els homes segueixen ocupant la gran majoria de les posicions de lideratge en el govern i la indústria. 
Això vol dir que les veus de les dones segueixen sense ser escoltades per igual en les decisions que més afecten a les nostres vides. 
En m'inclino, Sheryl Sandberg examina per què el progrés de la dona en l'assoliment dels rols de lideratge s'ha estancat, explica les causes profundes, i ofereix solucions atractives i de sentit comú que poden potenciar a les dones a aconseguir el seu ple potencial. Sandberg és el director d'operacions de Facebook i es classifica en Fortuna 's llista de les 50 dones més poderoses en els negocis i com unTime 's les 100 persones més influents del món. 
El 2010, ella va donar un TEDTalk electritzant en què descrivia com sense voler les dones ocupen ells mateixos de tornada a les seves carreres.La seva xerrada, que es va convertir en un fenomen i ha estat vist més de dos milions de vegades, va animar les dones a "seure a taula," buscar reptes, prendre riscos, i perseguir els seus objectius amb entusiasme.
En m'inclino, Sandberg aprofundeix en aquestes qüestions , combinant anècdotes personals, les dades durs, i la investigació convincent per tallar a través de les capes d'ambigüitat i els prejudicis que envolten la vida i les opcions de les dones treballadores. 
Ella relata les seves pròpies decisions, errors i lluites diàries per prendre les decisions correctes per a ella, la seva carrera i la seva família.
Ella ofereix consells pràctics sobre tècniques de negociació, la tutoria i la construcció d'una carrera professional satisfactòria, instant a les dones a establir límits i abandonar el mite de "tenir-ho tot".
Ella descriu els passos específics dones poden prendre per combinar el rendiment professional amb la realització personal i demostra com els homes poden beneficiar mitjançant el suport a les dones en el lloc de treball i en la llar. 
 Escrit amb humor i saviesa , el llibre de Sandberg és una crida a l'acció inspiradora i un model per al creixement individual. decanto està destinat a canviar la conversa del que les dones no poden fer al que poden.

0 Comentaris
Afegir comentari